Festivali, smotre, gostovanja…

Za 30 godine rada, Harmonija je imala oko 1500 nastupa: samostalnih koncerata, nastupa na festivalima, smotrama, prigodnim i drugim manifestacijama. Svake godine Harmonija organizuje godišnji koncert u prelijepom ambijentu crkve Santa Marija u Starom gradu.

Harmonija - 4

Grupa je učestvovala na festivalu Miris Mediterana u Kotoru, Smotri klapa u Perastu, Mediteranskom muzičkom festivalu u Budvi, u revijalnom dijelu programa, zatim kao vokalna pratnja M. Jevremovića, a posebnu čast ukazao im je svjetski poznati kantautor – “grande” Al Bano, pozivom da učestvuju kao vokalna pratnja u njegovom samostalnom koncertu. Grupa je nastupala i sa Totom Kotunjom.

Harmonija - 5

Harmonija je gostovala u više gradova Jugoslavije, kao i bivšim republikama Hrvatskoj i BiH, zatim u Austriji, Mađarskoj, Danskoj i Češkoj. Harmonija je postala sastavni dio kulturne i turističke ponude Budve, o čemu svjedoče brojni nastupi u programima Grada Teatra.

Harmonija - 22. novembar 1998. - 15 godina rada grupe - 2

Kvalitet i raznovrstan repertoar omogućili su nastup ove grupe u raznim emisijama TV Crne Gore kao sto su “Nedjeljno popodne”, “Novogodišnja noć” i druge, emisiji “Znanje Imanje” TV Beograd i emisiji “Varošarije” TV Novi Sad.

Harmonija - 6